Volfram legering blocket för extrudering dö

Volfram legering blocket för extrudering dö

Strängsprutningsmunstycket är en av de formningsmetoder som används vid materialbearbetning, som består av att tvinga arbetsstyckena genom ett munstycke, vilket minskar dess tvärsnitt och ökar dess length.Tungsten legering blocket är ett populärt använda delen av strängsprutningsmunstycket på grund av dess höga smältpunkt och korrosions resistace.

Processen för Extrosion Die

Extrudering dö omfattar direkt och indirekt de två huvudprocesserna. Götet rör sig relativt behållarväggen med direkt extrudering, dock med indirekt, die drag.

Direkt extrusion är den vanligaste extruderingsprocessen. Bilden till höger visar tydligt att processen för derect extrudering products.It fungerar genom att placera ämnet i en muromgärdad behållare tungt. Valsämnet pressas genom munstycket genom en tryckkolv eller skruv.Det finns en återanvändbar volframlegering blocket mellan kolven och valsämnet för att hålla dem separated.Indirect extrudering, även känd som bakåt extrudering, valsämnet och behållaren rör sig tillsammans medan munstycket är stationär. Tärningen hålls på plats av en & quot; stam & quot; som måste vara längre än behållarens längd. Den maximala längden av strängsprutnings slutligen dikteras av pelarhållfastheten hos stammen. Eftersom valsämnet förflyttas med behållaren friktionskrafterna elimineras.

Fördelar med volfram legering blocket

varför vi antar volframlegeringar blocket för delar av extrudering dör i stället för bly eller aluminium eller annat material "block? Eftersom volfram legering har hög smältpunkt mer än tio gånger högre än bly, vilket är viktigt i extrudermunstycke processen. Då måste volframlegeringar med hög Mohs hårdhet. Vad är det viktigaste skälet är att volfram legering är miljövänliga, vilket leder inte kan nå.

Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa volframlegeringar block med utmärkt service och konkurrenskraftiga priser. Vi hoppas uppnå en win-win-situation med våra kunder.