Volfram legering blocket för det militära försvaret

Volfram legering blocket för det militära försvaret

Volfram legering blocket används ofta som motvikter till militärt försvar, såsom motvikter för jakt vapen, prefabricerade fragment, missilvapen och motvikter för olja loggning.

Den militära volframlegeringar blocket en del antar tekniken för metall formsprutning som nära färdig form teknik och bearbetningsmetoder jämfört med konventionella överlägsenhet är en tillverkningskvalitet precisionskomponent.Direkt tillverkning liten storlek delen om 0,1 g till 200 g med komplicerade geometriska former, jämfört med investeringar gjutning och pulvermetallurgi, kan metall formsprutning delar "tolerans hållas till +/- 0,1 ~ 0,5%, med hög relativ densitet 95 procent till 99 procent och jämnare mikrostruktur och högre mekaniska egenskaper. Utan eller bara minuten mängd maskinarbete behövs, materialanvändning så hög som 97%, en del mått är små tillverkningstolerans, och repeterbarhet, justerbar materialsammansättning, fina delar ytjämnhet, obevisbar hållfasthet och slitstyrka genom värmebehandling.

Skälen för att använda volfram legering 

Stål och bly även kan användas som motvikter till militärt försvar, varför vi väljer volfram tunga legering som motvikt? Först eftersom volfram tunga legeringar har mycket hög smältpunkt och densitet, som är dubbelt än stål och mer än 50% tyngre än bly, vilket är viktigt när det gäller att behöva höga vikter medan låg volym. Och det har hög densitet och hög draghållfasthet, separat sträcker from16.5 to18.75 g / cm och 700 till 1000MPa. Då volframlegeringar blocket har god korrosionsbeständighet, svetsförmåga, bearbetbarhet och låg värmeutvidgning.

Vi strävar efter att erbjuda högkvalitativa volframlegeringar block med utmärkt service och konkurrenskraftiga priser. Vi hoppas uppnå en win-win-situation med våra kunder.